اختصاصی/ ابراهیم حقیقت با اشاره به کیفیت پایین آرد نانوایان بروجن گفت: متأسفانه کیفیت آرد خیلی پایین است و این مشکل در فصول گرم سال به ویژه تابستان بیشتر شده و نانوایان با سستی آرد مواجه می شوند و در این شرایط دست به دامان قرص ویتامین C، - رییس اتحادیه نانوایان بروجن: مشکل آرد نانوایان بروجن همیشگی است اختصاصی/ ابراهیم حقیقت با اشاره به کیفیت پایین آرد نانوایان بروجن گفت: متأسفانه کیفیت آرد خیلی پایین است و این مشکل در فصول گرم سال به ویژه تابستان بیشتر شده و نانوایان با سستی آرد مواجه می شوند و در این شرایط دست به دامان قرص ویتامین C، نمک و افزودنی های دیگر خواهند شد.
رییس اتحادیه نانوایان بروجن در گفت وگو با غلات نیوز اظهار کرد: هرساله از اردیبهشت ماه تا اوایل مهرماه مشکل سستی آرد برای نانوایان ایجاد می شود و متأسفانه این مشکل کماکان ادامه پیدا می کند و در چند وقت اخیر این معضل در میان نانوایان همگانی شده است.
حقیقت ادامه داد: زمانی هم که مشکل کیفیت آرد را مطرح می کنیم، متأسفانه مسئولین، نانوایان را محکوم می کنند و کاری برای رفع مشکل نانوایان بروجن انجام نمی دهند.
رییس اتحادیه نانوایان بروجن افزود: اگر کارخانه ها از آرد نول کشی نکنند، مشکل سستی آن رفع خواهد شد.
تاریخ: شنبه 21 مرداد 1397 ساعت: 19:31
کلید واژه ها: مشکل - تابستان - ویتامین - شرایط - کارخانه - معضل - شنبه - نیوز