مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1397 ساعت 19:402018-07-28بين الملل

رایزنی نماینده ویژه رییس جمهور فرانسه در امور سوریه با دستیار ارشد ظریف


سفیر فرانسه در ایران که در پایان ماموریت خود در تهران به عنوان نماینده ویژه رییس جمهور فرانسه در امور سوریه منصوب شده است، در محل وزارت امور خارجه با دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی دیدار و گفتگو کرد.

- به گزارش ایسنا، حسین جابری انصاری در این دیدار ضمن تبریک انتصاب سنمو به عنوان نماینده ویژه رییس جمهور فرانسه در امور سوریه و اشاره به ظرفیت های بالقوه روابط ایران و فرانسه در حوزه های مختلف دو و چندجانبه، بر آمادگی ایران برای تقویت رایزنی ها و همکاری های دو کشور در زمینه پایان بحران های منطقه ای به ویژه بحران سوریه تاکید کرد.

دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی با اشاره به این که تهران از ابتدا بر این باور بوده است که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد، تاکید کرد اینک که روند رویارویی با تروریسم با موفقیت های گسترده همراه و زمینه اعاده حاکمیت دولت سوریه بر بخش های عمده سرزمین این کشور فراهم شده است، سه موضوع تسهیل بازگشت آوارگان، شروع به کار کمیته اصلاح قانون اساسی و فعال سازی کمیته تبادل بازداشت شدگان و مفقودان درگیری های سوریه، اولویت های مهم سیاسی و انسانی مرحله جاری است.

فرانسوا سنمو نیز در این دیدار با اشاره به این که ایران به عنوان یک کشور بزرگ و قدرت منطقه ای نقش مهمی در ثبات سوریه و فرآیند حل سیاسی ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی نماینده ویژه رییس جمهور فرانسه در امور سوریه با دستیار ارشد ظریف

رایزنی نماینده ویژه رییس جمهور فرانسه در امور سوریه با دستیار ارشد ظریف