مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 مرداد 1397 ساعت 10:462018-07-24اقتصادي

یک شبکه اروپایی اعلام کرد مردم استونی رکورد دار سهم مطالعه در اروپا


مردم فرانسه با میانگین 2 دقیقه مطالعه در روز کمترین و مردم استونی با میانگین 13 دقیقه در روز بیشترین میزان مطالعه را به خود اختصاص داده اند.

- به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، شبکه اروپایی یورونیوز گزارشی با موضوع میزان مطالعه نزد خانواده‎های اروپایی منتشر کرده و در آن آورده است که خانواده های اروپایی به طور متوسط تنها 1.

1 درصد از هزینه های مصرفی خود را به خرید کتاب، روزنامه و لوازم التحریر اختصاص می دهند و به طور میانگین کمتر از 10 دقیقه در روز کتاب می خوانند.

این گزارش بر أساس آمار منتشره در یوروستات یا همان موسسه آمار اروپا در لوکزامبورگ، در سال 2016 است که طبق آن مردم این قاره حدود 90 میلیارد یورو یعنی حدود 0.

6 درصد از تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا را صرف خرید کتاب، روزنامه و لوازم التحریر کردند و بدین ترتیب سهم هر یک از ساکنان اروپا حدود 200 یورو بود.

این در حالی است که طبق بررسی های قبلی خانواده های اروپایی در سال 1995 حدود 1.

8 درصد از هزینه های مصرفی خود را به خرید کتاب، روزنامه و لوازم التحریر اختصاص دادند اما این میزان به تدریج در سال های اخیر کاهش یافته و در سال 2016 به حدود 1.

1 درصد رسیده است.

در گزارش یورونیوز همچنین آمده است که در سال های 2008 تا 2015 نظرسنجی صورت گرفته که بر أساس آن شهروندان اروپایی اعلام کردند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک شبکه اروپایی اعلام کرد مردم استونی رکورد دار سهم مطالعه در اروپا

یک شبکه اروپایی اعلام کرد مردم استونی رکورد دار سهم مطالعه در اروپا