مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 مرداد 1397 ساعت 10:412018-07-23دانش

248 نفر نفر بر اثر زلزله ظهر روز یکشنبه مصدوم شدند


مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تعداد 123 نفر از مصدومان از شهرستان ثلاث، 78 نفر از شهرستان جوانرود، 15 نفر از شهرستان روانسر، 11 نفر از شهرستان سرپل ذهاب و مابقی از شهرستان های  کرمانشاه، - اسلام آباد، دالاهو و پاوه بوده اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صائب مدرسی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:بیش از 248 نفر در زلزله روز گذشته آسیب دیدند که تعداد 123 نفر از مصدومان از شهرستان ثلاث، 78 نفر از شهرستان جوانرود، 15 نفر از شهرستان روانسر، 11 نفر از شهرستان سرپل ذهاب و مابقی از شهرستان های کرمانشاه، اسلام آباد، دالاهو و پاوه بوده اند.

صائب مدرسی گفت: 188 نفر از این تعداد به دلیل ترو ما و مابقی به دلایل غیر ترومایی به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: بیشترین تعداد مصدومان از شهرستان ثلاث بوده اند به طوری که 91 نفر از آنان بر اثر زلزله دچار تروما شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

248 نفر نفر بر اثر زلزله ظهر روز یکشنبه مصدوم شدند

248 نفر نفر بر اثر زلزله ظهر روز یکشنبه مصدوم شدند