مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 تیر 1397 ساعت 01:362018-07-18سياسي

نصرت الله دین محمدی کرسفی شعر تجسمی (کانکریت) در نیم نگاهی تحلیلی، انتقادی و تطبیقی


شعر «تجسّمی» یکی از هنجارگریزی های نوشتاری (Deviation) و برجسته سازی های زبانی (Foregrounding) است که از درهم آمیختگی شعر و گرافیک پدید می آید.

- شعر تجسمی (کانکریت) در نیم نگاهی تحلیلی، انتقادی و تطبیقی شعر تجسّمی یکی از هنجارگریزی های نوشتاری (Deviation) و برجسته سازی های زبانی (Foregrounding) است که از درهم آمیختگی شعر و گرافیک پدید می آید.

چکیده یکی از جریان های مدرن شعری در اروپا و ایران، شعر تجسّمی (Concrete poetry) است.

شعر تجسّمی یکی از هنجارگریزی های نوشتاری (Deviation) و برجسته سازی های زبانی (Foregrounding) است که از درهم آمیختگی شعر و گرافیک پدید می آید.

در این جریان شعری، ساختار نوشتاری متن به گونه ای گزینش می شود که نوع چیدمان و طرز تلفیق حروف، واژه ها و جملات شعر، نوعی تصاویر دیداری قابل تأویل بیافریند.

در این مقاله، اهتمام نگارنده بر آن است که با استفاده از شیوه های تلفیقی مختلف، از جمله ادبیات تطبیقی (Comparative Literature) در مفهوم آمریکایی و فرانسوی آن و با رویکرد مقایسه فرمالیستی، به نقد مقارنه ای و بررسی تأثیر و تأثّرات میان شعر تجسّمی با گونه های مشابه آن در شعر سنتّی ایران بپردازد.

بدین منظور، شعر تجسّمی با گونه های مشابه آن در ادبیات کلاسیک ایران، از جمله انواع شعر توشیح (مشجّر، مطیّر، مدوّر و معقّد)، شعر مج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نصرت الله دین محمدی کرسفی شعر تجسمی (کانکریت) در نیم نگاهی تحلیلی، انتقادی و تطبیقی

نصرت الله دین محمدی کرسفی شعر تجسمی (کانکریت) در نیم نگاهی تحلیلی، انتقادی و تطبیقی