مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 تیر 1397 ساعت 01:002018-07-16فرهنگي

بی توجهی نویسنده ها به جغرافیا و زیست بوم


نویسنده های ما به جغرافیا کمتر توجه دارند که به خاطر کمبود تجربه است، در حالی که نویسنده های قدیمی تر به فرهنگ، ادبیات بومی و جغرافیا توجه زیادی داشتند.

- امین فقیری می گوید: نویسنده های ما به جغرافیا کمتر توجه دارند که به خاطر کمبود تجربه است، در حالی که نویسنده های قدیمی تر به فرهنگ، ادبیات بومی و جغرافیا توجه زیادی داشتند.

این نویسنده درباره توجه به جغرافیا و زیست بوم در داستان ایرانی با توجه به امکان فضاسازی که به نویسنده می دهد، اظهار کرد: یکی از ضعف های ادبیات داستانی توجه نکردن به جغرافیا و زیست بوم است.

نویسنده های ما به این موضوع کمتر توجه دارند یا این که بی توجه اند.

به نظر من این موضوع به خاطر کمبود تجربه نویسندگان است.

او در ادامه بیان کرد: من به عنوان نویسنده روستایی نویس، اقلیمی از وطن خودم را که روستایی بین کرمان و فارس است در کتاب هایم آورده ام.

اما کسی که در تهران زندگی می کند تجربه ای در این مورد ندارد، به همین دلیل ادبیاتش آپارتمانی می شود و در تک و توک داستان هایی ممکن است بدرخشد.

هر روز تیراژ کتاب های ما کم می شود، این هم به خاطر جریانی است که به جغرافیا کمتر توجه می شود.

البته توجه به جغرافیا و بوم در کار نویسنده های شهرستانی قوی تر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی توجهی نویسنده ها به جغرافیا و زیست بوم

بی توجهی نویسنده ها به جغرافیا و زیست بوم