مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1397 ساعت 06:152018-07-04اقتصادي

همدان دنبال راه اندازی بندر فرش است


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان گفت: زمانی بندر فرش کشور بود اما در حال حاضر این حوزه ضعیف شده و به دنبال این هستیم که این فضای مناسب دوباره ایجاد شود.

- به گزارش ایسنا، حمیدرضا متین سه شنبه 12 تیر در نخستین میز تخصصی فرش و تابلو فرش دستباف در استان همدان، با بیان اینکه همدان میزبان 34 کشور آسیایی در شهریور ماه و میزبان 184 کشور در آبان ماه خواهد بود که علاوه بر بهره های ملی، بهره های بین المللی نیز به دنبال خواهد داشت، اظهار کرد: در رابطه با فرش همدان ثبت جهانی آن انجام شده و در زمینه برندها نیز فرش ملایر، کبودراهنگ و نهاوند ثبت ملی شده و برند رزن، اسدآباد و همدان در آینده به ثبت خواهد رسید.

وی اضافه کرد: 57 هزار قالیباف در استان همدان شناسایی شده البته بیش از 100 هزار قالیباف داریم که اسامی آنها به علت عدم رجوع آنها ثبت نشده و حدود 15 هزار نفر قالیباف بیمه شده در استان داریم که امیدواریم با بهبود شرایط دولت تعداد این افراد بیشتر شود.

متین با بیان اینکه حدود 700 پرونده در این زمینه تشکیل شده و امیدواریم بیش از 65 درصد این پرونده ها به نتیجه برسد، خاطرنشان کرد: با تأکید استاندار همدان در جهت فروش بیشتر، پیشرفت، دریافت مجوز و تسهیلات تعیین شد تا یارانه ای به واحدهای حوزه فرش تخصیص داده شود که این امر می تواند در زمینه اشتغا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همدان دنبال راه اندازی بندر فرش است

همدان دنبال راه اندازی بندر فرش است