مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 خرداد 1397 ساعت 09:112018-05-27سياسي

درس از عراق و کابل و لبنان بگیر بعد؛ ای مردک خرفت رجز بهر ما بخوان


سید عبدالله حسینی از شاعران کشورمان در واکنش به یاوه گویی های اخیر رییس جمهور امریکا شعری را سروده است.

- درس از عراق و کابل و لبنان بگیر بعد؛ ای مردک خرفت رجز بهر ما بخوان " سید عبدالله حسینی از شاعران کشورمان در واکنش به یاوه گویی های اخیر رییس جمهور امریکا شعری را سروده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید عبدالله حسینی از شاعران کشورمان شعری را برای ترامپ و یاوه گویی هایش سروده است.

مستر ترامپ لشکر خود را فرا بخوانوقت وداع زود رس آمد، دعا بخوان سرمست از معامله با گاو شیر دهشمشیر را برقص بیاور.

ثنا بخوان رندانه گاوهای عرب را بدوش و بازاین گله را دوباره برای چرا بخوان درس از عراق و کابل و لبنان بگیر بعدای مردک خرفت رجز بهر ما بخوان از کارتر بپرس که طوفان شن چکردبد نیست چند سطر ازآن ماجرا بخوان از جُرج و بیل و جیمی و بارا ک سوال کنما کیستیم، بعد ازین خطبه ها بخوان گریند افسران اسیر تو تا هنوزیک خط خبر اگر شده زان ماجرا بخوان ما را ز مرگ سرخ مترسان که عاشقیمگوگل که هست، سرچ کن از کربلا بخوان داریم ما ظریف سلیمانی ای حریفاز ما بترس فاتحه خویش رابخوان بوده است این خلیج.

خلیج همیشه فارسابله برو به مدرسه جغرافیا بخوان یک ترم هم اگر شده تاریخ بگذرانای بیسواد جزوه تاریخ را بخوان بعد از فراغ از هیجان زن و شرابیک صفحه ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درس از عراق و کابل و لبنان بگیر بعد؛ ای مردک خرفت رجز بهر ما بخوان

درس از عراق و کابل و لبنان بگیر بعد؛ ای مردک خرفت رجز بهر ما بخوان