مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1397 ساعت 08:502018-05-16بين الملل

اقدام افراطی کالج هندی برای جلوگیری از تقلب


مقامات هند اعلام کردند یک کالج هندی پس از اینکه به منظور جلوگیری از تقلب اقدام به بریدن آستین لباس دختران شرکت کننده در آزمون پرستاری کرد از برگزاری آزمون ها محروم شد.

- به گزارش ایسنا، یک ویدیو که در تلویزیون هند پخش شده نشان می دهد کارکنان این کالج پیش از فرستادن داوطلبان به محل برگزاری امتحان، آستین های آنها را با قیچی و تیغ بریده اند.

این ویدیو که نشان می دهد زنان و دختران شرکت کننده بسیاری با آستین های بریده در برابر دیدگان ده ها تن پلیس امنیتی در ایالت بیهار به سمت محل برگزاری امتحان می روند، منجر به اعتراضات بسیاری در محل های برگزاری امتحانات و شکایات بسیار در رسانه های اجتماعی شده است.

مامور آموزش منطقه ای با بیان اینکه این کالج از برگزاری امتحانات محروم شده است گفت: اگرچه بریدن آستین های متقاضیان برای محافظت از خودشان صورت گرفته اما تحقیقات برای شناسایی فرد مسئول این عمل در حال انجام است.

به گزارش گاردین، گزارش های تقلب در مدارس، کالج ها و دانشکده های این ایالت شرقی هند به طور مکرر دریافت می شود.

به طوری که در ماه فوریه نزدیک به 1000 دانشجو به دلیل تقلب در آزمون های کالج در ایالت بیهار توسط دولت این ایالت از دانشگاه ها اخراج شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقدام افراطی کالج هندی برای جلوگیری از تقلب

اقدام افراطی کالج هندی برای جلوگیری از تقلب