مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1397 ساعت 10:062018-04-30سياسي

سیاسیون در صفحه مجازی خود چه نوشتند؟ سرنوشت کشور در دستان یک تایپیست/ خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه


نمایندگان استان اصفهان در صفحات مجازی خود از جلسات، تذکرات، مصاحبه ها و عملکرد خود نوشتند؛ از غلط های تایپی ادامه دار در دولت تا شفاف سازی گزینشی و خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه را در مجله مجازی فارس بخوانید.

- سرنوشت کشور در دستان یک تایپیست/ خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه نمایندگان استان اصفهان در صفحات مجازی خود از جلسات، تذکرات، مصاحبه ها و عملکرد خود نوشتند؛ از غلط های تایپی ادامه دار در دولت تا شفاف سازی گزینشی و خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه را در مجله مجازی فارس بخوانید.

به گزارش خبرگزاری فارس" از اصفهان، در 24 ساعت اخیر نمایندگان استان اصفهان از جلسات، تذکرات، مصاحبه ها و عملکرد خود نوشتند؛ از غلط های تایپی ادامه دار در دولت تا شفاف سازی گزینشی و خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشت کوه را در مجله مجازی فارس بخوانید.

علی بختیار نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود با انتشار تصاویری نوشت: جلسه با فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) پیرامون مسائل حوزه انتخابیه.

اکبر ترکی نماینده فریدن، فریدون شهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرام خود نوشت: نامه به زنگنه وزیر نفت در خصوص گازرسانی به 40 روستای پیشکوه و پشتکوه فریدونشهر حمیدرضا Ù


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاسیون در صفحه مجازی خود چه نوشتند؟ سرنوشت کشور در دستان یک تایپیست/ خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه

سیاسیون در صفحه مجازی خود چه نوشتند؟ سرنوشت کشور در دستان یک تایپیست/ خبر خوش برای 40 روستای پیشکوه و پشتکوه