مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 اردیبهشت 1397 ساعت 14:362018-04-25سياسي

راه اندازی منطقه ویژه گردشگری در بخش شهداد کرمان/ تدوین نقشه جامع برنامه کشت محصولات کشاورزی کرمان


در بخش شهداد بر اساس مصوبه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه گردشگری را مصوب کردیم که با دریافت مجوزهای قانونی راه اندازی می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از کرمان، علیرضا رزم حسینی صبح امروز در نشست با اعضای شورای اسلامی شهرستان کرمان اظهار داشت: یکی از دستاوردهای قانون اساسی و انقلاب اسلامی، نهادی به نام شوراها در شهر و روستاست که با انتخاب مستقیم مردم شکل می گیرند.

وی بیان داشت: دولت هم بر اساس قانون اساسی، حمایت و پشتیبانی کامل را از نهادی مانند شوراها می کند تا اموراتی که وظایف شوراها محسوب می شوند به خوبی اجرا شوند.

استاندار کرمان عنوان کرد: دولت در کمک به شوراها نگاهی به نوع گرایش سیاسی ندارد، اعضای شورا به انتخاب مردم مشخص شدند و مورد حمایت و احترام دولت است.

وی با بیان اینکه شهرستان کرمان الگوهای موفق و قابل قبولی در حوزه اقتصاد مقاومتی دارد، گفت: در بخش شهداد بر اساس مصوبه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه گردشگری را مصوب کردیم که با دریافت مجوزهای قانونی راه اندازی می شود.

رزم حسینی خاطرنشان کرد: سرمایه گذار منطقه ویژه گردشگری شهداد آماده است و کارهای لازم صورت گرفته است و باید مجوزهای قانونی از مجلس و دولت بگیریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی منطقه ویژه گردشگری در بخش شهداد کرمان/ تدوین نقشه جامع برنامه کشت محصولات کشاورزی کرمان

راه اندازی منطقه ویژه گردشگری در بخش شهداد کرمان/ تدوین نقشه جامع برنامه کشت محصولات کشاورزی کرمان