مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 اردیبهشت 1397 ساعت 11:262018-04-23دانش

تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است


تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است و دانشگاه آزاد مشهد باید با استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در راستای برندینگ فعالیت خود را آغاز نماید.

- به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو" از مشهد، مهدی ملک نژاد رییس دانشگاه آزاد مشهد در دیدار با اعضای هیات علمی و اساتید دانشکده فنی مهندسی و هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است، افزود: دانشکده فنی مهندسی با توجه به حجم دانشجو و ظرفیتی که دارد می تواند با انجام پروژه های برون دانشگاهی در امور اقتصاد دانش بنیان الگو و نمونه سایر دانشگاه ها شود.

ملک نژاد، مدیریت منابع، مهندسی فضاها و شناسایی مکان های مختلف برای تجمیع از جمله تخلیه سازمان مرکزی میثاق و انتقال به پردیس دانشگاه را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: دانشگاه آزاد مشهد باید با استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در راستای برندینگ فعالیت خود را اغاز نماید و شاخص و الگو سایر دانشگاهها شود.

رییس دانشگاه آزاد مشهد بر استفاده از خرد جمعی بدون وابستگی به سیاست در مدیریت تاکید کرد و افزود: مدیریت جدید دانشگاه مدیریت باز است و همکاری اساتید را می طلبد تا با ایجاد امنیت فکری زمی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است

تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است