مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 فروردین 1397 ساعت 08:352018-04-19بين الملل

رویارویی ماکرون با اعتراضات گسترده مردمی


امانوئل ماکرون که حدود یکسال از روی کار آمدنش به عنوان رییس جمهوری فرانسه می گذرد، با اعتراضات ضد اصلاحات در سراسر کشورش مواجه شده است.

- به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، امانوئل ماکرون، رییس جمهوری فرانسه امروز (پنجشنبه) همزمان با تلاش اتحادیه ها برای جذب دانشجویان خشمگین، کارگران بخش خصوصی و رانندگان معترض سرویس حمل و نقل ریلی به نیروهای ضد او روبرو شد.

اتحادیه سی جی تی از طیف گسترده ای از گروه ها خواسته است تا با اصلاحات ماکرون مخالفت کرده و به خیابان ها بیایند.

ماکرون 40 ساله مه سال گذشته با دستور اصلاحات گسترده با هدف فعال کردن اقتصاد فرانسه قدرت را به دست گرفت.

اما مخالفان جناح چپ او را به تلاش برای قطع خدمات دولتی از جمله کاهش 120 هزار شغل در بخش دولتی متهم می کنند.

برنامه های او برای ایجاد تغییر و تحول در اپراتور ریلی دولتی موسوم به اس ان سی اف که با بدهی سنگین روبروست همچنین موجب شده تا اعضای اتحادیه ها برای سه ماه دست به اعتصاب دوره ای بزنند و هرج و مرج در سیستمی ایجاد کنند که 4.

5 میلیون کاربر دارد.

ماکرون چهارشنبه در سفری به شرق کشورش گفت: آنها به خیابان ها آمدند چون نمی خواهند چیزی تغییر کند.

طی سال گذشته گروه های مختلفی دست به اعتصاب و راهپیمایی علیه ماکرون زدند که از جمله می توان به یک سری اعتراضات گ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رویارویی ماکرون با اعتراضات گسترده مردمی

رویارویی ماکرون با اعتراضات گسترده مردمی