مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 فروردین 1397 ساعت 17:562018-04-14بين الملل

تمجید «اردوغان» از اقدام نظامی 3 کشور علیه سوریه: اقدام به جایی بود


رییس جمهوری ترکیه در واکنش به تهاجم سه جانبه آمریکا، فرانسه و انگلیس علیه سوریه، آن را اقدامی مناسب و به جا خواند.

- تمجید اردوغان از اقدام نظامی 3 کشور علیه سوریه: اقدام به جایی بود رییس جمهوری ترکیه در واکنش به تهاجم سه جانبه آمریکا، فرانسه و انگلیس علیه سوریه، آن را اقدامی مناسب و به جا خواند.

" به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، رییس جمهوری ترکیه امروز (شنبه) از حمله هوایی سه جانبه آمریکا، فرانسه و انگلیس به مناطقی در سوریه حمایت کرد.

رجب طیب اردوغان ، طی سخنرانی خود در شهر استانبول به حمله شیمیایی ادعایی در سوریه اشاره کرد و گفت که استفاده از سلاح شیمیایی بدون پاسخ نمی ماند؛ به همین دلیل معتقدیم این حمله به جا و مناسب بوده است .

او مدعی شد که دولت سوریه دست به کشتار مردم این کشور با استفاده از سلاح های غیرمتعارف و شیمیایی می زند و باید جلوی این کار گرفته شود.

به گزارش شبکه تی.

آر.

تی ، رییس جمهوری ترکیه با بیان اینکه کشورش بیشترین جمعیت پناهندگان سوری را در خود جای داده، بر ضرورت بازگشت امن آن ها به کشورشان تأکید کرد.

او گفت که ترکیه تلاش می کند شرایط بازگشت پناهنده های سوری حاضر در این کشور را به مناطقی که ترکیه طی عملیات های اخیر سپر فرات و شاخه زیتون به اشغال خود درآورده، فراهم کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمجید «اردوغان» از اقدام نظامی 3 کشور علیه سوریه: اقدام به جایی بود

تمجید «اردوغان» از اقدام نظامی 3 کشور علیه سوریه: اقدام به جایی بود