مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 فروردین 1397 ساعت 23:312018-03-29بين الملل

نشریه فرانسوی: ماکرون قصد دارد به «منبج» نیرو اعزام کند


یک نشریه فرانسوی با اشاره به دیدار روز پنج شنبه رییس جمهور این کشور و سران کردهای سوریه، مدعی شد که پاریس قصد دارد به «منبج» نیرو اعزام کند.

- یک نشریه فرانسوی با اشاره به دیدار روز پنج شنبه رییس جمهور این کشور و سران کردهای سوریه، مدعی شد که پاریس قصد دارد به منبج نیرو اعزام کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک نشریه فرانسوی روز پنج شنبه مدعی شد دولت این کشور قصد دارد برای حمایت از کردهای سوریه به شهر منبج نیرو اعزام کند.

به نوشته نشریه ماریان ، امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه روز پنج شنبه در پاریس با هیاتی 6 نفره از سران گروه های کردی و عربی سوریه دیدار کرده است.

این نشریه با بیان اینکه ماکرون با این تصور که ائتلاف تحت رهبری آمریکا کردها را تنها گذاشته، مصمم به مقابله با عملیات شاخه زیتون ترکیه است که اوایل سال جاری میلادی برای به عقب راندن کردها در خاک سوریه آغاز کرد.

ماریان می افزاید: این خبر مهم اولین بار است که اعلام می شود: فرانسه با پشتیبانی نیروهای آمریکایی، به منبج نیرو اعزام خواهد کرد تا از ورود نیروهای ترکیه ای به این شهر ممانعت کند.

دولت فرانسه هنوز ادعای این نشریه را تایید یا تکذیب نکرده، اما این خبر در رسانه های کردی بازتاب گسترده ای داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نشریه فرانسوی: ماکرون قصد دارد به «منبج» نیرو اعزام کند

نشریه فرانسوی: ماکرون قصد دارد به «منبج» نیرو اعزام کند