مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 فروردین 1397 ساعت 21:312018-03-26بين الملل

نتانیاهو: مقابله با ایران مهمترین مسئله ماه ها و سال های آینده است


نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر خارجه فرانسه گفت: مقابله با برنامه هسته ای و فعالیت های منطقه ای ایران «مهمترین مسئله جامعه بین الملل» در ماه ها و سال های آینده است.

- " نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با وزیر خارجه فرانسه گفت: مقابله با برنامه هسته ای و فعالیت های منطقه ای ایران مهمترین مسئله جامعه بین الملل در ماه ها و سال های آینده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو"، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در دیدار با ژان ایو لو دریان وزیر خارجه فرانسه، بار دیگر اتهاماتش علیه ایران را تکرار کرد و گفت: مقابله با ایران مهمترین مسئله جامعه بین الملل در ماه ها و سال های پیش روست.

نتانیاهو که در یک نشست خبری مشترک با لو دریان در بیت المقدس صحبت می کرد، گفت: ما باید با تروریست ها، هرجایی که هستند، مبارزه کنیم.

ما باید با رژیم های حامی ترور هم هرجایی که هستند، مبارزه کنیم.

وی افزود: اکنون رژیم پیشرو در حمایت از تروریسم در جهان، منطقه ما و فراتر از آن، ایران است.

ما باید تجاوزگری این کشور را که گسترده هم هست، به عقب برانیم و اطمینان یابیم که این کشور به تسلیحات هسته ای دست نمی یابد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: فکر می کنم که در ماه های پیش رو و در سال های پیش رو، این مهمترین موضوعی است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نتانیاهو: مقابله با ایران مهمترین مسئله ماه ها و سال های آینده است

نتانیاهو: مقابله با ایران مهمترین مسئله ماه ها و سال های آینده است