مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 اسفند 1396 ساعت 17:562018-03-15اقتصادي

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: افزایش سودهای بانکی 15 هزار میلیارد تومان هزینه به اقتصاد تحمیل کرد


به دلیل یک تصمیم غیرکارشناسی برای افزایش سودهای سپرده های بانکی 15 هزار میلیارد تومان هزینه به نظام اقتصادی کشور تحمیل شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی عصر امروز در جلسه مشترک مجمع نمایندگان استان کرمان با اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این استان اظهار داشت: در اشتغال روستایی گلایه ما از دولت است که اعتبارات را با تاخیر بسیار طولانی ابلاغ کرده است.

وی بیان کرد: نگران اشتغال در سال آینده هستیم و نگرانی ما از بابت این است که متوسط نرخ تامین مالی در ایران 4 تا 5 برابر کشورهای اطراف ماست.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس ابراز داشت: کاهش نرخ تامین مالی به نرخ سودهای بانکی و تورم بستگی دارد و در کشوری که نرخ تورم بالاست سود سپرده هم بالاست.

پورابراهیمی اضافه کرد: آمارها حاکی از این است که نرخ تورم در ایران به حدود 10 درصد رسیده است که پایه اتکا برای کاهش سود سپرده ها بود اما بانک مرکزی در اقدامی غیرکارشناسی و خلق الساعه که با هیچ تحلیل اقتصادی همخوانی ندارد به صورت یک شبه نرخ سود سپرده را برای کاهش التهاب بازار ارز افزایش داد که به این مفهوم است نرخ تامین مالی بانک ها به شدت افزایش می یابد.

وی عنوان کرد: زمانی که نرخ سپرده 20 درصد باشد هیچ بانکی نمی تواند وام با سود کمتر از 20 درصد دهد و 230 هزار میلÛ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: افزایش سودهای بانکی 15 هزار میلیارد تومان هزینه به اقتصاد تحمیل کرد

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: افزایش سودهای بانکی 15 هزار میلیارد تومان هزینه به اقتصاد تحمیل کرد