مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اسفند 1396 ساعت 17:212018-03-06اقتصادي

کاشت 60 هزار هکتار درخت در استان تهران/ مشکل کمبود فضای سبز باید جبران شود


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: برای افزایش سرانه فضای سبز، کاشت 60 هزار هکتار جنگل کاری را ظرف 10 سال آینده در استان خواهیم داشت.

- به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس" استان تهران، علی کیان بعدازظهر امروز در مراسم روز درخت کاری در آزادراه تهران- پردیس اظهار داشت: توسعه درخت کاری و انجام عملیات کاشت درختان از راه های ترویج حفاظت از منابع طبیعی محسوب می شود و همچنین سفارش مردم به این امر بسیار مهم و حیاتی است.

وی گفت: کاشت درخت از گذشته های دور در فرهنگ ما بوده است و در فرهنگ دینی ما نیز وجود دارد و تمام ائمه (ع) و پیامبران به این موضوع سفارش و توصیه داشتند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران افزود: تهران جزء استان هایی است که از نظر سرانه های فضای سبز بسیار پایین تر از کشور است و مشکل کمبود فضای سبز داریم.

کیان ادامه داد: میانگین سرانه جنگل کشور هشت درصد اما در استان تهران این سرانه چهار درصد است و با توجه به جمعیت 17 درصدی استان تهران نسبت به جمعیت کشور که در کمتر از یک درصد مساحت کشور تجمع دارند، باید مشکل کمبود فضای سبز جبران شود.

وی اضافه کرد: بحث توسعه درخت کاری و فضای سبز در استان تهران از نظر این حجم به بار جمعیتی بسیار حائز اهمیت است و اقدامات خوبی درگذشته برای توسعه درخت کاری و فضای سبز صور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاشت 60 هزار هکتار درخت در استان تهران/ مشکل کمبود فضای سبز باید جبران شود

کاشت 60 هزار هکتار درخت در استان تهران/ مشکل کمبود فضای سبز باید جبران شود