مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 بهمن 1396 ساعت 10:202018-02-13بين الملل

بارزانی: فرانسه اولین کشوری بود که محاصره سیاسی اقلیم را شکست


وزیر خارجه فرانسه در دیدار با نخست وزیر کردستان عراق بر همکاری کشورش در حل مشکلات موجود میان بغداد و اربیل تاکید کرد.

نیچروان بارزانی هم گفت، - فرانسه با استقبال از هیئت کردستان در پاریس محاصره سیاسی و اقتصادی کردستان را شکست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، دفتر نخست وزیری کردستان عراق در بیانیه ای اعلام کرد، نیچروان بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان با ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه و هیئت همراهش که وارد اربیل شده اند، دیدار کرد.

در این نشست درباره آخرین تحولات مذاکرات کمیته های فنی میان اربیل و بغداد، آخرین دستاوردها و اقدامات این کمیته ها و نیز نتایج دیدار بارزانی با حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، بحث و تبادل نظر شد.

طبق این بیانیه، دو طرف ابراز امیدواری کردند این کانالی که برای گفت وگو باز شده، نتایج مثمر ثمری داشته و بستر گفت وگوی سیاسی را برای حل مشکلات موجود در عراق هموار کند.

وزیر خارجه فرانسه در این دیدار بر حمایت کشورش از حل مشکلات میان بغداد و اربیل براساس قانون اساسی عراق تاکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که مذاکراتی که میان دولت مرکزی عراق و دولت اقلیم کردستان عراق آغاز شده نتایج خوبی داشته و موجب آغاز گفت وگوی جدی میان دو طرف شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بارزانی: فرانسه اولین کشوری بود که محاصره سیاسی اقلیم را شکست

بارزانی: فرانسه اولین کشوری بود که محاصره سیاسی اقلیم را شکست