مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 بهمن 1396 ساعت 19:552018-02-05پزشكي

تولد گوساله ای با 4 دست و 3 پا (+عکس)


" در پدیده ای نادر یک گوساله با چهار دست، سه پا و 2دم در شهرستان منوجان از توابع جنوب استان کرمان متولد شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان عصر دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: صبح امروز یک گاو در شهرستان منوجان دچار سخت زایی شده بود که پس از مراجعه به درمانگاه دامپزشکی توسط دکتر دامپزشک متولد می شود که دچار عارضه مادر زادی شده است.

خوبیار مشایخی بیان کرد: در حال حاضر حال این گوساله مساعد نمی باشد و با توجه به مورد کم یاب احتمال از بین رفتن گوساله وجود دارد.

وی تصریح کرد: بروز اختلالات مادرزادی در دام ها می تواند ناشی از تداخل ژنتیکی و تغییرات جنینی در اثر مصرف داروها و غذاهای حاوی فلزات سنگین و همچنین مصرف بی رویه سموم و علوفه حاوی مقدار زیادی ترکیبات نیترات و باقیمانده کودهای شیمیایی باشد.

وی ادامه داد: بعضی از بیماری های دامی می توانند موجب ایجاد اختلال مادرزادی و تغییرات اسکلتی در جنین دام ها شوند که این مورد بندرت در دام ها دیده می شود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولد گوساله ای با 4 دست و 3 پا (+عکس)

تولد گوساله ای با 4 دست و 3 پا (+عکس)