مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 بهمن 1396 ساعت 08:252018-02-05سياسي

ما اعتراضات مردم امریکا به دولتشان را بزرگ می کنیم،آنها هم در مورد ما همین کار را می کنند


" دکتر شهرام وزیری روانشناس به روزنامه جوان گفت:باید میان کسانی که با اشاره به اعتراضات عوامفریبی می کنند با کسانی که نگاه غیرجانبدارانه و معقول به این اعتراضات دارند، تفاوت قائل شد.

از طرف دیگر باید بگویم نهایت بی خردی است اگر باور نداشته باشیم که هر کشوری به تحولات خاص کشورهای دیگر چه دوست و چه دشمن توجهی نداشته و بر اساس آن سرمایه گذاری نمی کند.

طبیعی است وقتی در امریکا اعتراضاتی می شود،صداوسیمای ما این اعتراضات را برجسته می کند همین اتفاق نیز به صورت طبیعی در مواجهه امریکا با اتفاقات کشور ما دنبال می شود.

در ادامه باید بگویم در خصوص این اعتراضات، مسئله ایجاد نظام طبقاتی و ناتوانی دولت نیست.

بعضی از منتقدان یادشان رفته که در زمان دولت احمدی نژاد ارز قیمتش به سه برابر افزایش یافت خب، چرا در آن برهه مردم اعتراض نکردند؟ باید بپذیریم تا زمانی که زمینه وجود داشته باشد، شعارهای تندی هم مطرح خواهد شد.

همچنین باید بگویم که گروه اشراف اصلاً در دایره من و شما نیست.

همه اینها جزو گروه های رانتخوار هستند.

شما یک استاد دانشگاه نام ببرید که لامبورگینی داشته باشد، اما من می توانم چهار آقازاده نام ببرم که این خودرو را سوار می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ما اعتراضات مردم امریکا به دولتشان را بزرگ می کنیم،آنها هم در مورد ما همین کار را می کنند

ما اعتراضات مردم امریکا به دولتشان را بزرگ می کنیم،آنها هم در مورد ما همین کار را می کنند