مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 بهمن 1396 ساعت 15:012018-01-31اقتصادي

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری: روستاییان در راستایی برندسازی محصولات گام بردارند


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: روستاییان باید در راستایی برندسازی محصولات خود گام بردارند.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از اراک، سید ابوالفضل رضوی ظهر امروز در نشست دهیاران و کارآفرینان منتخب استان مرکزی در اراک اظهار کرد: بانک ها باید همکاری های لازم را با روستاییان در پرداخت تسهیلات به عمل آورده و به موقع تسهیلات مربوط به طرح های اقتصادی را پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: گیاهان دارویی در کشور تولید ثروتمند زیادی دارد، حدود 2هزار گیاه متنوع دارویی در کشور وجود دارد که باید به سمت فرآوری این گیاهان حرکت کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: استان مرکزی قابلیت ها و مزیت های زیادی در بخش های مختلف دارد که باید از این ظرفیت ها به درستی بهره برد.

وی با اشاره به تولید گل محمدی در استان مرکزی خاطرنشان کرد: در گل محمدی یک نوع اسانس وجود دارد که از ارزش بسیار بالایی از نظر اقتصادی برخوردار و پایه تمام اسانس هاست و باید این مزیت را در استان قدر دانست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری بیان کرد: ساخت نیروگاه های خورشیدی در کشور باب شده است و متأسفانه کشورهای که پنل های خورشیدی می سازند موفق تر خواهند شد و ما نیز باید در این راه قدم برداریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری: روستاییان در راستایی برندسازی محصولات گام بردارند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری: روستاییان در راستایی برندسازی محصولات گام بردارند