مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 بهمن 1396 ساعت 11:412018-01-28پزشكي

یک روان شناس اجتماعی: اخبار و رویدادهای منفی با سلامت ما چه می کنند؟


ایران از آن کشورهایی است که خبرهای منفی زیادی دارد و اتفاقات ناگوار در آن از حوادث طبیعی تا سهوی، فراوان است و احساس نا امنی در انسان به وجود می آورد، - باید به جای پرداختن به رویدادهای منفی کشور، طراحی شادی داشته باشیم.

به گزارش گروه بهداشت و درمان "، صفاری نیا روانشناس اجتماعی با بیان اینکه خبر را می توانیم به دو بخش منفی و مثبت تقسیم کنیم گفت: افراد، بیشتر به دریافت خبرهای منفی تمایل دارند؛ چون اخبار منفی برای انسان ماهیت تکاملی دارد و انسان را از آسیب دیدن و مردن حفظ می کند.

مولفه ای در شناختِ انسان وجود دارد به نام گوش به زنگی؛ یعنی اینکه انسان تمایل به پیگیری اخبار و رویدادها دارد؛ اما اگر اخبار درست از طریق رسانه های رسمی مخابره نشود، این خط وجود دارد که از کانال های مختلف و نامعتبر اخبار را کسب کند.

وی با بیان اینکه گوش به زنگی بر اساس جنسیت می تواند متفاوت باشد، ادامه داد: گوش به زنگی بر اساس سن و شخصیت و شوق و .

می تواند متفاوت باشد.

مثلا گوش بزنگی در آقایان بیشتر است.

صفاری نیا، با بیان اینکه در انتشار خبرهای مثبت و منفی، تعادل را رعایت نمی کنیم، تاکید کرد: در رویدادهای منفی، جنبه های انسان دوستانه و ایثارگری ها پر رنگ نمی شود؛ در حال حاضر، خبرهای مثبت در کشور، کمتر اطلاع رسانی می شود و بیشتر انتقال خبرهای منفی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک روان شناس اجتماعی: اخبار و رویدادهای منفی با سلامت ما چه می کنند؟

یک روان شناس اجتماعی: اخبار و رویدادهای منفی با سلامت ما چه می کنند؟