مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 بهمن 1396 ساعت 12:162018-01-23سياسي

فرش بلوچ ثبت ملی می شود


رییس مرکز ملی فرش ایران از ثبت ملی فرش بلوچ طی سال آینده خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از زابل، حمید کارگر صبح امروز در همایش ثبت جهانی فرش دستباف سیستان در دانشگاه زابل اظهار کرد: خوشحالیم به بهانه یک اتفاق مثبت خدمت شما رسیدیم امروز فرش حوزه گسترده ای را شامل می شود و همانقدر که هویت تاریخی کشور است هویت فرهنگی و هنر تاریخی مردم یک منطقه است.

وی افزود: همیشه وجه ارزآوری فرش دستباف پررنگ بوده است و همچنان به عنوان یکی از اقلام صادراتی قابل توجه است در عین حال فرش دستباف در حوزه ارزآوری قابل اتکاست و به شدت از منظر اشتغالزایی در کانون توجه قرار دارد.

کارگر ادامه داد: در بسیاری از مناطقی که مجاور سیستان هستند فرش دستباف به عنوان اشتغال ارزان، دردسترس و زودبازده مطرح است.

رییس مرکز ملی فرش ایران بیان کرد: در سالهایی که ما گرفتار مصیبتی به اسم خشکسالی شدیم قالیبافی می تواند اشتغالزایی کند و امروز نیازمند سرمایه گذاری های کلان در حوزه فرش دستباف هستیم.

وی گفت: فرش دستباف در سال های اخیر که شعار اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرار داده ایم می تواند بسیار خوب نقش ایفا کند زیرا در تولید فرش دستباف دانش و مهارت در تمام مراحل تولید و پساتولید وجود دارد و بی نظیر و بی بدیل می شود بر فرش دستباف تکیه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرش بلوچ ثبت ملی می شود

فرش بلوچ ثبت ملی می شود