تفویض اختیار استانداران از سوی وزارت کشور به معنای تمرکز زدایی و اجرای سریعتر برنامه های وزارت کشور در استان های مختلف است که این اختیاربه استانداران در دولت دوازدهم تفویض شده تا بتوان مشکلات مناطق را با آنها حل کرد.
- راضیه فراهانی- ایسکانیوز: اختیار به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای مشارکت سازمانی، درگیر شدن و احساس مسئولیت کاری در کارکنان یک سازمان است که تاکنون بسیار اثر بخش بوده و چنانچه این اقدام با آگاهی صورت پذیرد در پیشرفت آن سازمان یا افراد نقش بسزایی داشته است؛ برخی در این باره معتقدند که مدیران نباید تمام فعالیت هایی که قادر به انجام هستند را خود انجام دهند بلکه باید برخی از آن فعالیت ها را به دیگران آموزش و تفویض کنند تا بتوانند خودشان به دنبال موضوعات جدیدتر رفته و خود در جستجوی دانستن و ایجاد سوال باشند.
تفویض اختیار فرایندی است که توسط آن مدیر یا سرپرست، بخشی از اختیار مشروع خود را بدون انتقال مسئولیت نهایی خوی به زیر دست واگذار می کند.
نکته مهم در تفویض اختیار این است که مدیران را قادر می سازد تا وظایف اصلی خودشان را که عبارتند از پرداختن به آینده سازمان و پرورش مدیران آینده انجام دهند و خودشان را گرفتار نظارت روزمره نکنند.