به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس"، شهید نبی لو متولد سال 1345 و از رزمندگان دوران دفاع مقدس بود که در چهارمین مرحله از اعزام خود به سوریه، به شهادت رسید.
وی دایی شهید مدافع حرم مسعود عسکری بود.
در ادامه روایت های کوتاهی از همسر شهید را می خوانید.
با اینکه پسر عمه ام بود و تقریبا پنج الی شش سال قبل از ازدواج هر دو نسبت به هم علاقه پیدا کرده بودیم، ولی هیچ کدام از این علاقه خبر نداشتیم، همیشه می گفت: عشقی که بین ما هست نتیجه آن حجب و حیایی است که در زمان مجردی داشتیم و نگذاشتیم شیطان به این عشق ما راه پیدا کند.
الحمدالله در طول سال هایی که با هم بودیم، عشق و علاقه ما زبانزد دوستان و آشنایان بود، وقتی راهی سوریه شد، همه برایشان جای سوال بود که چطور ما به این جدایی و فراق راضی شدیم.
در طول زندگی با اینکه زندگی خیلی پر فراز و نشیبی داشتیم، اما هیچگاه ذره ای از این علاقه کاسته نشد.
آرام جان در طول زندگی، روز هایی بود که به مشکل بر بخوریم، ولی هیچ وقت نگذاشتیم کسی جز خودمان از این موضوع باخبر شود، هیچ وقت مشکلاتمان به داد و بیداد و جر و بحث نمی کشید، همیشه با صحبت و استدلال حل می شد، موضوعی که در زندگی های امروزی کمتر دیده می شود.