وزیر راه وشهرسازی رقم مورد نیاز برای انجام اقدامات بازآفرینی احیا و بازسازی 66 هزار هکتار بافت ناکارآمد در کشور را حدود 123 هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از وزارت راه وشهرسازی، عباس آخوندی در حاشیه گردهمایی با مدیران کل استان ها در شهر اصفهان در خصوص بحث بازآفرینی شهری در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه طبق این برنامه ما موظف شدیم تا سالانه 270 محله را بازآفرینی کنیم اظهار داشت: براساس برآوردهای انجام گرفته، در حال حاضر نزدیک به 140 هزار هکتار به عنوان مناطق ناکارآمد در کشور به شمار می روند که دارای کیفیت پایین زندگی و فرسودگی بسیار زیاد هستند.
وزیر راه وشهرسازی گفت: خوشبختانه در برنامه ملی بازآفرینی که ما در ستاد ملی نیز موفق به تصویب آن شدیم قرار است تا سال 1400 برنامه ای برای احیا و بازسازی 66 هزار هکتار بافت ناکارآمد در کشور با کمک شهرداری تهیه و به صورت محله به محله در دست اجرا قرار دهیم.
او رقم مورد نیاز برای انجام اقدامات بازآفرینی در مناطق مذکور را حدود 123 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این بدان مفهوم نیست که تمامی این هزینه از سوی دولت تامین شود بلکه به معنای آن است که این رقم باید برای احیا و نوسازی این محلات در این مناطق سرمایه گذاری شود.