رییس هیات مدیره شرکت تحقیقات موتور ایران (ایپکو) گفت: هنوز خودرویی ملی که به طور کامل در داخل کشور طراحی شده باشد، نداریم.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایرنا، سید مصطفی آقا میرسلیم چهارشنبه در همایش ملی ایمنی خودرو در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان بیان کرد: قوه متحرکه (موتور) و کفی سمند که در سال 1380 رونمایی شد، از پژو می باشد و تنها بدنه این خودرو داخلی و مالکیت معنوی آن مربوط به ایران است که پنج سال طراحی و ساختش به درازا کشید.
وی با اشاره به آلاینده بودن خودروهای وابسته به سوخت های فسیلی افزود: اقتصاد مقاومتی به معنای طراحی و ساخت در داخل است و باید به طور کامل به این عرصه ورود کرده و به فناوری مسلط شویم وگرنه در چنین شرایطی اگر خودروهای آینده کشور هم برقی بشوند، تنها به ظاهر از سوخت های سنگواره ای (نفت و گاز) دور شده ایم.
رییس هیات مدیره ایپکو در ادامه بیان کرد: نیروگاه های برق آبی در ایران کم است زیرا بیشتر برق مورد نیاز کشور از نیروگاه های حرارتی تامین می شود و اگر قرار بر تامین برق خودروها از این نیروگاه ها باشد، همچنان وابستگی به سوخت های فسیلی و سنگواره ای ادامه یافته و مسئله به لحاظ کلی تفاوتی نخواهد کرد.
او در ادامه به خبرنگار ایرنا در مورد فعالیت شرکت فرانسوی سیتروئن در ایران گفت: حضور این شرکت خودروساز از جنبه تولی