مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آذر 1396 ساعت 09:462017-11-29سياسي

کوهکن طی تذکر شفاهی: رییس جلسه علنی مجلس باید از ادبیات فاخر استفاده کند


نماینده لنجان در مجلس با تأکید بر اینکه بعضی عبارات از سوی رؤسای جلسات علنی زیبنده مجلس نیست، گفت: در هیأت رییسه مجلس باید مطرح شود که در جایگاه ریاست صحن از ادبیات فاخر استفاده شود.

- به گزارش خبرنگار پارلمانی "، محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه 8 آذر پارلمان) طی تذکری شفاهی، گفت: در جلسه روز چهارشنبه هفته گذشته اتفاقی رخ داد که در مشروح مذاکرات نوشته شده است؛ یکی از همکاران نطقی داشت و در آخر آن رییس جلسه می خواست صحبت کند.

وی افزود: ما به دلیل اینکه به گوش وی برسد فریاد زدیم شما حق صحبت ندارید اما وی گفت: بگیر بنشین سر جایت ، جواب شما را نمی دهم ، می خواهید دعوا کنید بیرون بروید .

کوهکن در ادامه گفت: اینها برای دیگران که مطالب را می شنوند ذهنیت هایی ایجاد می کند؛ بنده خدمت شما (علی لاریجانی) ارادت دارم و به دو نایب رییس محترم هم هر زمانی که احساس کردم کنار گوششان تذکر عرض کرده ام؛ بعضاً دیده می شود که تذکر داده می شود که وقتی وزیری به مجلس می آید چرا مشاوران و معاونانش را می آورد؟ که رییس می گوید تذکر وارد است، در حالی که این مسأله مطابق ماده 8 آیین نامه داخلی مجلس است و ما مکلف به اجرای آن هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کوهکن طی تذکر شفاهی: رییس جلسه علنی مجلس باید از ادبیات فاخر استفاده کند

کوهکن طی تذکر شفاهی: رییس جلسه علنی مجلس باید از ادبیات فاخر استفاده کند