مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 آذر 1396 ساعت 00:452017-11-27فرهنگي

از زندگی خودمان حرف بزنیم


اصالت ادبیات در گرو نگاه ویژه به پیرامون است و هنگامی حرفی برای گفتن خواهیم داشت که از زندگی خودمان حرف بزنیم.

- اسدالله شعبانی می گوید: اصالت ادبیات در گرو نگاه ویژه به پیرامون است و هنگامی حرفی برای گفتن خواهیم داشت که از زندگی خودمان حرف بزنیم.

این شاعر کودکان و نوجوانان در گفت وگو ایسنا، اظهار کرد: ادبیات زمانی می تواند اصالت پیدا کند که برگرفته از پیرامون خالق اثر باشد و چنان چه بخواهیم حرفی برای مخاطب داشته باشیم، باید فرهنگ و زندگی بومی را وارد ادبیات کنیم.

او افزود: همه جای ایران سرای ماست و هر گوشه ای از این سرزمین، رنگ و آهنگی دلنشین دارد که می تواند انگیزه بخش سرایش شعر و نگارش داستان باشد.

شعبانی بهره گیری از رنگ، آهنگ، حرکت و ایجاد فضای نشاط بخش را لازمه کار برای کودکان و نوجوانان عنوان کرد و ادامه داد: دوری از آموزش محوری و بسترسازی برای نگرش خلاقانه، می تواند زمینه پیوند افزون تر مخاطب با کتاب را فراهم کند.

نویسنده کتاب نخستین پرواز همچنین فعالیت های گروهی و هم افزایی در سایه حضور در کارگاه های ادبی را زمینه ساز رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان دانست.

شعبانی با اشاره به فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جهت توسعه کتاب خوانی و همچنین پرورش ذوق هنری و ادبی اعضا گفت: کانون همواره خاستگاه هنرمندا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از زندگی خودمان حرف بزنیم

از زندگی خودمان حرف بزنیم