مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 آبان 1396 ساعت 07:302017-11-13سياسي

حسن بیگی: عربستان در حد حمله به ایران نیست/ هدف آمریکا سودآوری کارخانه های تسلیحات سازی اش است


یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه «عربستان در حدی نیست که بخواهد به ایران حمله کند» گفت: عربستان برای اسراییل و آمریکا نقش بازی می کند.

- حسن بیگی: عربستان در حد حمله به ایران نیست/ هدف آمریکا سودآوری کارخانه های تسلیحات سازی اش است یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه عربستان در حدی نیست که بخواهد به ایران حمله کند گفت: عربستان برای اسراییل و آمریکا نقش بازی می کند.

ابوالفضل حسن بیگی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه فروش سلاح یکی از مهمترین درآمدهای آمریکا است گفت: آمریکا برای افزایش مشتری خرید اسلحه از هیچ اقدامی چشم پوشی نمی کند که آخرین نمونه آن افزایش تنش با کره شمالی و به دنبال آن فروش سلاح به کره جنوبی و ژاپن است.

وی ادامه داد: آمریکا بزرگترین شکست را در طول تاریخ در خاورمیانه متحمل شده است.

به همین دلیل هر دوره با ایجاد گروه های تروریستی همچون القاعده، طالبان و اکنون داعش می خواهد که بستری برای فروش سلاح فراهم کند.

اما در این راه موفق نشد و خوشبختانه سوریه و عراق تجزیه نشدند.

نتیجه آن است که آمریکا 20 هزار میلیارد دلار بدهی دارد.

حسن بیگی اضافه کرد: آمریکا برای فروش سلاح به این نتیجه رسید تا مسیر جدیدی ایجاد کرده که از قِبَل آن بتواند حداکثر برداشت و سوء استفاده ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حسن بیگی: عربستان در حد حمله به ایران نیست/ هدف آمریکا سودآوری کارخانه های تسلیحات سازی اش است

حسن بیگی: عربستان در حد حمله به ایران نیست/ هدف آمریکا سودآوری کارخانه های تسلیحات سازی اش است