مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 آبان 1396 ساعت 14:452017-11-07پزشكي

آمادگی میراث فرهنگی برای توسعه توریسم سلامت


سازمان میراث فرهنگی برای توسعه توریسم سلامت آمادگی کاملی برای همکاری با وزارت بهداشت را دارد تا پتانسیل و ظرفیت و توانمندی پزشکی ایران را در جامعه جهانی تبلیغ کند.

- محب خدایی گفت: سازمان میراث فرهنگی برای توسعه توریسم سلامت آمادگی کاملی برای همکاری با وزارت بهداشت را دارد تا پتانسیل و ظرفیت و توانمندی پزشکی ایران را در جامعه جهانی تبلیغ کند.

به گزارش ایسنا، محمد محب خدایی در همایش روسای بیمارستان های دارای واحد پذیرش بیماران بین الملل، اظهار داشت: خدمات حوزه سلامت در ایران کیفیت بسیار خوبی دارد، اما در حوزه بازاریابی و جذب توریسم سلامت، وظایفی داریم و جذب گردشگر منافعی برای گروه ها و اقشار مختلف جامعه به دنبال دارد که تقویت آن، نیازمند اقدامات بین بخشی و کار تیمی است.

محب خدایی اظهار کرد: بسیاری از پزشکان ایرانی در کشورهای دیگر خدمات تخصصی پزشکی را ارائه می دهند، اما در واقع خدمات دهنده را صادر کرده ایم؛ در حالی که باید خدمات گیرنده را به کشور وارد کنیم.

وی تصریح کرد: ورود توریسم سلامت به کشور باعث رونق و انتفاع حوزه های مختلف از جمله شرکت های هوایی، هتل ها و حمل و نقل می شود و در این حوزه، موفقیت های چندانی نداشته ایم و لازم است که مشوق هایی ایجاد کنیم تا گردشگر سلامت، به گرفتن خدمات در ایران تشویق شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی میراث فرهنگی برای توسعه توریسم سلامت

آمادگی میراث فرهنگی برای توسعه توریسم سلامت