مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 آبان 1396 ساعت 14:202017-10-28پزشكي

بیش از 50 درصد مردم گناباد افسرده اند


یک استاد روانشناسی دانشگاه پیام نور مرکز گناباد گفت: بیش از 50 درصد مردم گناباد به نوعی افسرده اند و به نوعی یکی از درجات افسردگی را دارند.

- حسین محرابی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: افسردگی درجات مختلفی داشته و براساس آزمون هایی که موجود است، یک درجه بندی برای افسردگی مشخص شده که شامل جزیی، خفیف، متوسط و شدید می شود.

وی ادامه داد: آمار دقیقی در دسترس نبوده اما به لحاظ کارهای میدانی که انجام شده وضعیت بهداشت روان در کل کشور هم خیلی رضایت بخش نیست، چون خیلی از نزاع های خانوادگی و درگیری های خیابانی و .

ارتباط مستقیمی با این موضوع دارد.

محرابی خاطرنشان کرد: روز 10 اکتبر به عنوان روز بهداشت روان نامگذاری شده و در ایران هفته آخر مهرماه هر سال نیز به عنوان هفته بهداشت روان نامگذاری شده است و در طول این هفته فعالیت هایی در بحث سلامت روان و پیشگیری از سوی دانشگاه ها و سازمان های مختلف به صورت موردی انجام می شود.

این استاد روانشناسی دانشگاه پیام نور گناباد افزود: امسال علاوه بر 2 کارگاهی که در بحث افسردگی در محل دانشگاه پیام نور برگزار شده و استقبال خوبی نیز از آن ها شده است، انجمن علمی روانشناسی این دانشگاه برای آن که آحاد جامعه را نسبت به موضوع بهداشت روان حساس بکنند، یک پکی به صورت نمادین تهیه و به چند تن از روسا و کار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 50 درصد مردم گناباد افسرده اند

بیش از 50 درصد مردم گناباد افسرده اند