متخصص قلب و عروق با اشاره به عوامل خطر در بروز بیماری های قلبی و عروقی گفت: امروزه بزرگترین قاتل زنان، بیماری قلبی و عروقی به ویژه بیماری های مرتبط با عروق کرونر است.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبلاغ"، طاهره سماوات در ارتباط با مشکلات قلب و عروق در زنان اظهار داشت: در گذشته همه تصور می کردند که سرطان سینه اولین عامل مرگ زنان در جهان است، ولی امروزه مشخص شده بزرگترین قاتل زنان، بیماری قلبی و عروقی به ویژه بیماری های مرتبط با عروق کرونر است.
وی با اشاره به اینکه سکته قلبی و مغزی از جمله بیماری های مرتبط با عروق کرونر به شمار می رود، افزود: بیماری های قلبی عروقی 43 درصد از کل مرگ ها و در حدود نصفی از مرگ ها را به خود اختصاص می دهد که زنان بخش عمده ای از آن را شامل می شوند و در واقع مرگ زنان در این زمینه با مردان تفاوتی ندارد.
این متخصص قلب و عروق ادامه داد: ابتلا زنان به مشکلات قلبی و عروقی همچون مردان بوده، البته زنان کمتر در سن قبل از پنجاه سالگی دچار مشکلات قلبی عروقی می شوند و اصولا بعد از سن یائسگی با این مسئله مواجه هستند.
سماوات، افزایش سن، ابتلا به دیابت، چاقی، اضافه وزن، فشار خون بالا، تغذیه نامناسب و استفاده نکردن از انواع سبزی و میوه ها همچنین استعمال دخانیات را از عوامل خطر در بروز بیماری های قلبی و عروقی برشمرد و عنوان کرد: در گذشته ز