مدیر سابق انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه اسلام دستورات پی شماری برای سلامت دارد گفت: عمده این دستورات برای پیشگیری است نه درمان.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازبهداشت نیوز، مهدی برهانی، مدیر سابق انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه در اسلام عمده آیات و روایات مربوط به پیشگیری است اظهار کرد: این توصیه ها عمدتا مربوط به طب پیشگیری بوده که در طب سنتی و طب مدرن هم وجود دارند و در روایات برای سلامتی بر آن تأکید شده اند این در حالی ست که روایتی در رابطه با درمان همه افراد وجود ندارد.
برهانی ادامه داد: افرادی که مدعی طب اسلامی هستند یک درمان و دارو را برای همه افراد تجویز می کنند، در حالیکه اگر ما قائل به مزاج و اخلاط باشیم می دانیم که یک دارو را نمی توانیم برای همه مردم تجویز کنیم، اگر این افراد طب سنتی را بشناسند قطعا نباید یک دارو و روش درمانی را برای همه افراد تجویز کنند.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: از نظر تاریخی تمامی اطبای ایرانی مسلمان بودند اما ما در کتاب های طب سنتی اشاره ای به احادیث و روایات نداریم، از سوی دیگر همه حکمای طب سنتی درجه اجتهاد در دین داشتند و فقیه بودند، اما هیچکدام به این اشاره نکردند که در اسلام برای یک بیماری درمان خاصی وجود دارد بلکه می گویند این توصیه نیز از سوی اسلام است.