مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 شهریور 1396 ساعت 15:352017-09-18اقتصادي

40 درصد فرش صادراتی ایران را عشایر می بافند


قائم مقام سازمان امور عشایری ایران گفت: 40 درصد فرش صادراتی ایران را عشایر می بافند.

- به گزارش خبرنگار ایسنا، شاهپور علایی مقدم در حاشیه برگزاری همایش روز جهانی بُز که در موسسه علوم دامی کشور برگزار شد، اظهار کرد: عشایر جامعه مولدی هستند که نقش بسزایی در تولید گوشت و لبنیات کشور ایفا می کنند.

زندگی عشایر بر مبنای دام، مرتع و کوچ استوار است و از هزاران سال گذشته تا کنون ادامه داشته است.

علایی مقدم با اشاره به مراتع در اختیار عشایر کشور افزود: در حال حاضر 84 میلیون هکتار مرتع درکشور وجود دارد که 34 میلیون هکتار آن در اختیار عشایری است که 18 درصد جمعیت کشور را تشکیل داده اند.

عشایر نماد واقعی در زمینه بهره وری در تولید هستند؛ به طوری 25 درصد گوشت مورد نیاز کشور از طریق آنان تامین می شود.

وی توضیح داد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و 200 نفر عشایر در کشور زندگی می کنند که هر کدام از آنها گوشت 16 نفر را تامین می کند.

این مسئول با اشاره به جایگاه عشایر در کشور اظهار کرد: عشایر نمادی از اقتصاد مقاومتی هستند که کمترین توقع و بیشتر کارایی را دارند.

علایی مقدم همچنین به برنامه های حمایتی امسال اشاره کرد و افزود: اختصاص هزار میلیارد تومان تسهیلات کم بهره در هفت برنامه اساسی به عشایر را ازجمله برنامه های در دستور کار دولت در سال جاری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 درصد فرش صادراتی ایران را عشایر می بافند

40 درصد فرش صادراتی ایران را عشایر می بافند