مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 شهریور 1396 ساعت 02:212017-09-13پزشكي

مهران سهراب زاده، لیلا پرنیان مطالعه کیفی مصرف قلیان بین دختران و زنان جوان


در پژوهش حاضر، با هدف راه بُردن به تجربه و درک دختران و زنان جوان از مصرف قلیان، به روش نظریه مبنایی با 37 نفر از این افراد، که سابقه مصرف داشتند، - مصاحبه نیمه ساخت یافته و تعاملی انجام گرفت.

چکیده در پژوهش حاضر، با هدف راه بُردن به تجربه و درک دختران و زنان جوان از مصرف قلیان، به روش نظریه مبنایی با 37 نفر از این افراد، که سابقه مصرف داشتند، مصاحبه نیمه ساخت یافته و تعاملی انجام گرفت.

نتایج نشان داد که پاسخ گویان به دلایل دوست محوری، برابری گرایی، تجددگرایی، لذت گرایی، تغییر الگوی فراغت و فشار و درماندگی به مصرف قلیان روی آورده اند.

در این میان، نبودِ مانع و مجاورت مکانی به مثابه زمینه تسهیل گر و مجاورت خانوادگی به منزله شرایط مداخله گر عمل کرده اند.

استراتژی دختران و زنان جوان در مصرف قلیان شامل: ادامه مصرف به روش پنهان یا آشکار، ترک مصرف و تشدید و تغییر الگوی مصرف دلالت دارد.

بر اساس مطالعه حاضر، مصرف قلیان، گسترش ناهنجاری و آسیب، پشیمانی و احساس گناه و طرد و بی اعتباری اجتماعی را در پی داشته است.

کلیدواژه ها: بازاندیشی؛ تجددگرایی؛ سبک زندگیِ مخاطره آمیز؛ لذت گرایی؛ مصرف قلیان نویسندگان: مهران سهراب زاده: استادیار و عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه کاشان لیلا پرنیان: دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه کاشان (گ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهران سهراب زاده، لیلا پرنیان مطالعه کیفی مصرف قلیان بین دختران و زنان جوان

مهران سهراب زاده، لیلا پرنیان مطالعه کیفی مصرف قلیان بین دختران و زنان جوان