مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 شهریور 1396 ساعت 09:512017-09-12پزشكي

رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک عنوان کرد فعالیت 256 مرکز مشاوره ژنتیک در کشور/ تشکیل یک میلیون پرونده مشاوره ژنتیک


رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک گفت: شروع برنامه تخصصی پیشگیری از معلولیت های ناشی از اختلالات ژنتیک از سال 76 آغاز شد و ارتقا پیدا کرد به گونه ای که 256 مرکز مشاوره ژنتیک در سطح کشور توسط پزشکان دوره دیده اداره می شوند.

- فعالیت 256 مرکز مشاوره ژنتیک در کشور/ تشکیل یک میلیون پرونده مشاوره ژنتیک رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک گفت: شروع برنامه تخصصی پیشگیری از معلولیت های ناشی از اختلالات ژنتیک از سال 76 آغاز شد و ارتقا پیدا کرد به گونه ای که 256 مرکز مشاوره ژنتیک در سطح کشور توسط پزشکان دوره دیده اداره می شوند.

به گزارش گروه بهداشت و درمان "؛ مینو رفیعی رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک و نقش آن در پیشگیری از معلولیت ها گفت امروزه با توجه به پیشرفت قابل توجه علوم پزشکی و بهداشتی به دنبال پیشگیری از بیماری های عفونی و رعایت بهداشت فردی و بهبود تغذیه، بیماریهای ارثی - ژنتیکی و معلولیت های ناشی از آن بخش قابل توجهی از بیماری ها را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر الگوی آینده کشورها انتقال دانش پزشکی از درمان به سوی پیشگیری است.

وی تصریح کرد: سالیانه کودکان معلول بسیاری در کشور ما متولد می شود و عواملی چون درصد بالای ازدواج های فامیلی، شیوع بالای بیماریهای خونی ارثی مثل تالاسمی، عدم آگاهی مردم درباره پیشگیری از بسیاری از بیماریه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک عنوان کرد فعالیت 256 مرکز مشاوره ژنتیک در کشور/ تشکیل یک میلیون پرونده مشاوره ژنتیک

رییس سمینار کشوری مشاوره ژنتیک عنوان کرد فعالیت 256 مرکز مشاوره ژنتیک در کشور/ تشکیل یک میلیون پرونده مشاوره ژنتیک