مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 شهریور 1396 ساعت 12:552017-09-08حوادث

کمک پلیس به بوداییان برای کشتن مسلمانان میانمار


بودایی های اهل راخین با کمک پلیس یک روستای دیگر مسلمانان میانمار را به آتش کشیدند.

- به گزارش خبرگزاری تسنیم، خبرنگار بی بی سی در آسیای جنوب شرقی، گزارش داده که شاهد سوختن یک روستای مسلمانان روهینگیا در میانمار بوده است.

به گزارش خبرنگار بی بی سی، گروهی مرد جوان و مسلح که از روستا خارج می شدند، خود را بودایی معرفی کردند و اذعان کردند که آنها روستا را به آتش کشیده اند.

بنا به اعلام مقام های سازمان ملل نزدیک به صد هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که در چند روز اخیر خانه هایشان به آتش کشیده شده، از کشور گریخته و به بنگلادش فرار کرده اند.

خبرنگار بی بی سی یکی از خبرنگارانی بوده که مقام های میانمار برای گزارش شرایط به میانمار دعوت کردند، البته به این شرط که آنها مستقلا کاری نکنند و تنها به محل هایی بروند که دولت میانمار برایشان تعیین کرده است.

خبرنگاران در مسیر بازگشت از منطقه ای که مورد تایید مقام های دولتی بوده، ستونی از دود را می بینند که از میان درختانی در نزدیکی مزارع برنج برمی خاسته است.

وقتی خبرنگاران به نزدیکی محل آتش سوزی می رسند متوجه می شوند که روستایی به تازگی به آتش کشیده شده است.

اما همراهان میانماری خبرنگار بی بی سی به دور از دوربین ها با آنان صحبت کردند و آنها گفتند بودایی های اهل راخین هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک پلیس به بوداییان برای کشتن مسلمانان میانمار

کمک پلیس به بوداییان برای کشتن مسلمانان میانمار