مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 شهریور 1396 ساعت 02:062017-08-26سياسي

سید علی کلانتری پژوهشی در بابِ پیروی از هَنجارِ باور


بنا بر تزِ هنجارینگیِ باور، رابطه ای هنجارین میان باور و محتوای آن وجود دارد.

رابطه هنجارینِ مذکور را معمولاً توسط هنجاری که در ادبیات فلسفی هنجار باور می نامند صورتبندی می کنند.

- چکیده بنا بر تزِ هنجارینگیِ باور، رابطه ای هنجارین میان باور و محتوای آن وجود دارد.

رابطه هنجارینِ مذکور را معمولاً توسط هنجاری که در ادبیات فلسفی هنجار باور می نامند صورتبندی می کنند؛ به این صورت که شخص باید به p باور داشته باشد اگر و فقط اگر p صادق باشد (Shah, 2003, 2009).

تمرکز ما در این مقاله، ناظر به موضوعی خاص راجع به تزِ هنجارینگی باور به نامِ استدلال هنجار غیر هدایتگر بوده که توسط گلور ویکفورس (2009, 2010, 2013, 2015) صورتبندی شده است.

گلور و ویکفورس با ارائه این استدلال ادعا کرده اند که هنجار باور فاقدِ نقش هدایت کنندگی برای فعل تولیدِ باور است، بر این اساس آنان نادرستیِ تز هنجارینگیِ باور را نتیجه گرفته اند.

هدف کلیدی ما در مقاله پیش رو، نقد مدعای آن ها است.

بدین منظور، پس از ارائه شرحی از تزِ هنجارینگی باور، دامنه افعالی را که بر اساسِ این تز توسط هنجار باور مقیّد می شود مشخص می نماییم.

پس از نقد مدعای گلور و ویکفورس مقاله را با ارائه یک توضیح تحلیلی در مورد نحوه پیروی از هنجار باور مبتنی بر تز هنجارینگیِ باور به پایان خواهیم برد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سید علی کلانتری پژوهشی در بابِ پیروی از هَنجارِ باور

سید علی کلانتری پژوهشی در بابِ پیروی از هَنجارِ باور