مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مرداد 1396 ساعت 14:162017-08-12سياسي

ابعاد حقوقی جرم شناسی و جامعه شناختی حاشیه نشینی/4 رفع مشکلات اقتصادی میل به مهاجرت را کم می کند


رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای ایران گفت: مشکلات اقتصادی و اجتماعی به حاشیه نشینی دامن می زند اما در صورتی که در شهرها و روستاهای کوچک فعالیت هایی شود که مشکلات اقتصادی مردم مرتفع شود، - قطعاً میل به مهاجرت و در پی آن حاشیه نشینی هم کمتر خواهد شد.

" بهمن کشاورز رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای ایران (اسکودا) در خصوص قوانین موجود پیرامون پیشگیری از گسترش حاشیه نشینی گفت: تنها قانونی که در این زمینه وجود دارد مربوط به تصرف عدوانی و غصب می شود.

وی ادامه داد: قوانینی در خصوص تصرف ملک وجود دارد که اگر کسی بدون مالکیت ملکی را صاحب شود، شهرداری موظف به برخورد و تخریب است.

رییس اسکودا با بیان اینکه این موضوع مستلزم رصد دوره ای است، گفت: متأسفانه بی توجهی در این زمینه باعث گسترش حاشیه نشینی شده است.

کشاورز دلیل وقوع جرم از سوی حاشیه نشینان را نبود کارهای سازنده و منظم عنوان کرد و گفت: برخی از حاشیه نشین ها در ابتدای امر مشاغل سازنده و منظم ندارند و به همین جهت کم کم به انحراف کشیده می شوند.

رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای ایران ادامه داد: همچنین عدم تعلق جدی به محل سکونت و اینکه افراد در آنجا ریشه ای ندارند و خود را موقتی فرض می کنند، تنش هایی را ایجاد می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابعاد حقوقی جرم شناسی و جامعه شناختی حاشیه نشینی/4 رفع مشکلات اقتصادی میل به مهاجرت را کم می کند

ابعاد حقوقی جرم شناسی و جامعه شناختی حاشیه نشینی/4 رفع مشکلات اقتصادی میل به مهاجرت را کم می کند