مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مرداد 1396 ساعت 19:552017-07-31پزشكي

دومین قربانی در در گرمای سوزان خوزستان


گرمادزگی در 2 هفته اخیر، جان 2 کارگر را در این استان خوزستان گرفت .

- به گزارش ایران، دکتر رمضان احدی قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: یک کارگر 55 ساله کارخانه آلومینیوم سازی مسجدسلیمان در ساعت چهار بعد از ظهر شنبه هفته جاری در هنگام کار کردن در اوج گرما به علت توقف عملکرد قلب و ریه جان خود را از دست داد چون تعریق زیاد و بالا رفتن دمای بدن در اثر گرما می تواند باعث ایست قلبی شود.

وی افزود: نیروهای اورژانس این فرد را در حین رساندن به بیمارستان از طریق ماشین شخصی تحویل گرفته و در طول مسیر عملیات احیا را انجام می دادند اما فرد فاقد علائم حیاتی بود.

احدی ادامه داد: همکاران حوزه بهداشت و درمان اطلاعی از سابقه بیماری های قلبی و عروقی کارگر فوت شده گزارش ندادند و پزشکی قانونی مرگ بیمار را توقف کارکرد قلب و ریوی در اوج گرما گزارش کرد.

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: کارگاه عمرانی شرکت آلومینیوم سازی مسجد سلیمان استانداردهای لازم طب کار و حفاظت فردی را ندارد و زمان کاری ادارات و شرکت های تولیدی تا ساعت 13 باید رعایت شود.

وی بیان کرد: گرما عامل تشدید کننده در افراد با بیماری های زمینه ای است اما این عامل در یک فرد سالم نیز با بالا بردن دمای بدن و بدون بیماری زمینه ای نیز می تواند منجر به مرگ شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دومین قربانی در در گرمای سوزان خوزستان

دومین قربانی در در گرمای سوزان خوزستان