مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مرداد 1396 ساعت 16:552017-07-29اقتصادي

وضعیت مطلوب آذربایجان شرقی در باروری


رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از وضعیت مطلوب آذربایجان شرقی در باروری خبر داد.

- به گزارش ایسنا، محمد حسین صومی در نشست کشوری مدیران سلامت در تبریز اظهار کرد: طبق سیاست های برنامه ی ششم توسعه میزان باروری در کشور باید به 2.

1 برسد که این میزان در شهرهای استان ما 1.

8 درصد و در روستاها نیز حدود 2.

8 درصد است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تحقق اهداف برنامه ی ششم توسعه، افزود: راه اندازی مرکز مداخلات رشد و تکامل کودکان تبریز، اولین بانک شیر مادر، مرکز TPN یا تزریق وریدی نوزادان و کانون دوستداران سالمندان از جمله ی اقدامات در این راستا به شمار می آیند.

صومی بیان کرد: کانون دوستداران سالمندان مشکلات کنونی سالمندان را در نظر داشته و از این رو تمهیداتی متفاوت برای خانه ی سالمندان تدارک دیده است.

وی عنوان کرد: تامین حفظ ارتقای سلامت جسمی، روانی و معنوی سالمندان به منظور بهره مندی آنان از کیفیت زندگی بهتر از جنبه های مختلف در دوران سالخوردگی از اهداف کلی راه اندازی کانون دوستدار سالمند است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: طبق لایحه ی تصویب شده در سند تدبیر و توسعه ی استان حدود 20 کانون دوستدار سالمند باید در تبریز وجود داشته باشد که هم اکنون 16 کانون در کل استان راه اندازی شده است که 6 کانون در تبریز هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت مطلوب آذربایجان شرقی در باروری

وضعیت مطلوب آذربایجان شرقی در باروری