رییس قوه قضاییه میزان خدمات دستگاه قضایی به مردم را بسیار گسترده و حجیم عنوان کرد و افزود: این خدمات باید به شکلی واقعی و ملموس برای مردم اطلاع رسانی شود و هفته قوه قضاییه معمولاً فرصتی مناسب برای این امر است.
- برهمین اساس از همه کسانی که در هفته قوه قضاییه و ماهها قبل از آن برای برگزاری مراسمی شایسته و آبرومند در این هفته تلاش می کنند، تشکر می کنم.
همچنین باید از رسانه هایی که توانستند در طول این هفته بخشی از خدمات گسترده دستگاه قضایی را به اطلاع عموم برسانند بویژه از رسانه ملی قدردانی کنیم.
المللی دانست و گفت: با توجه به کمبودها داریم کار جهادی انجام می دهیم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازملیت به نقل از خبرگزاری فارس، رییس قوه قضاییه رسیدگی به بیش از 15 میلیون پرونده قضایی در سال 95 را بسیار فراتر از میزان استانداردهای بین المللی دانست و گفت: با توجه به کمبودها داریم کار جهادی انجام می دهیم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازاداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تسلیت ایام شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق (ع)، تصریح کرد: همه می دانیم که معارف اهل بیت علیهم السلام عمدتاً از طریق امامین همامین صادقین به پیروان و شیعیان آن بزرگواران رسیده است.