معاون امور دانشجویان داخل، سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید از تمام ظرفیت دانشگاه های کشور برای اهدافی که در حوزه سلامت روان دانشجویان تعیین شده استفاده کنیم.
- میهن امروز"- به گزارش سایت قطره و به نقل ازروز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سید ابوالحسن ریاضی در دومین گردهمایی کشوری دبیران کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان در این دانشگاه، شناسایی گروه های هدف و توسعه بخش آموزش کیفی را از جمله تاثیرگذارترین اقدام دانشگاه ها در این راستا برشمرد.
وی افزود: برای اینکه در همین زمینه اقدام ما موثر باشد باید دادن آموزش کیفی را از خودمان شروع کنیم زیرا که دانشجویان با آموزش کیفی مهارت های لازم را یاد می گیرند و آن را به جامعه منتقل می کنند.
وی اظهار کرد: با آسیب شناسی به موقع و برنامه ریزی درست در خصوص مشکلات جامعه به ویژه مسایل روانی و همچنین با بهره مندی و استفاده از ظرفیت های داخلی می توان مقابل بسیاری از آسیب های اجتماعی را گرفت.
معاون امور دانشجویان داخل، سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآوری کرد: در بحث همیاران سلامت روان در دانشگاه ها اقدام راهبردی و کلان را خود دانشجویان این کانون در دست دارند و در این راستا سازمان و وزارت علوم فقط در حد حمایت و پشتیبانی های لازم را از دانشجویا