مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 تیر 1396 ساعت 04:562017-06-28بين الملل

یادداشت/ احمد کاظم زاده دام تل آویو– ریاض برای ترامپ


پرونده سازی علیه دولت سوریه در استفاده از تسلیحات شیمیایی از همان ابتدا زیر سر رژیم صهیونیستی و همپیمان سعودی آنها بوده است که اکنون بیش از هر زمان دیگر افسار دولت ترامپ را در دست خود گرفته اند و آن را به هر جایی که می خواهند می کشانند.

- به گزارش گروه دیگر رسانه های " روزنامه جوان در یادداشتی از احمد کاظم زاده نوشت: در پی پیروزی های روز افزون ارتش سوریه در برابر مخالفان مسلح و گروه های تکفیری، امریکا بار دیگر سوریه را به تدارک حمله شیمیایی جدید متهم و تهدید کرد که این اقدام مجازات سنگینی به دنبال خواهد داشت.

دلایل زیادی برای رد این اتهام وجود دارد و یکی از این دلایل مهم این است که دولت سوریه اساساً هیچ نیازی به این حملات غیرمتعارف ندارد و تجارب تاریخی نشان می دهد در اغلب موارد این طرف های شکست خورده بودند که به استفاده از تسلیحات غیرمتعارف روی می آوردند تا بلکه بتوانند شکست های نظامی خود را جبران کنند.

بر این اساس، گروه های مسلح مخالف و تکفیری و حامیان خارجی آنها با توجه به شکست های مکرر خود انگیزه بیشتری برای استفاده از تسلیحات نامتعارف داشته و دارند کما اینکه در گذشته نیزبارها به این تسلیحات متوسل شدند اما بازهم نتوانستند تغییری در معادله نظامی ایجاد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ احمد کاظم زاده دام تل آویو– ریاض برای ترامپ

یادداشت/ احمد کاظم زاده دام تل آویو– ریاض برای ترامپ