مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 خرداد 1396 ساعت 14:052017-06-17اقتصادي

بررسی مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان های اصفهان

بررسی مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان های اصفهان

فرماندار اصفهان با اشاره به اعتبارات سال جاری جهت پروژه های آب و فاضلاب روستایی، گفت: امسال 70 تا 80 درصد اعتبارات پروژه های آبفار شهرستان تخصیص داده خواهد شد که این رقم، - حاکی از افزایش اعتبارات نسبت به سال های گذشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری اصفهان، احمد رضوانی در جلسه بررسی مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان، به انشعابات غیرمجاز و عدم توجه به بهداشت آب، اشاره و اظهار کرد: مجموعه فرمانداری و دیگر دستگاه های ذی مدخل آماده هرگونه همکاری و همراهی با آبفار جهت برخورد و رفع مشکلات مربوط به شبکه های غیرمجاز در روستاهای شهرستان هستند.

وی با بیان اینکه روند الحاق توسعه روستا به طرح هادی، طولانی مدت و با مشکلاتی همراه است، افزود: روند الحاق توسعه روستا به طرح هادی، مسائل و مشکلاتی را اعم از ایجاد انشعابات غیرمجاز و برخی مسائل دیگر برای مردم ایجاد می کند که باید پیگیری و اقدامات مقتضی در این راستا، صورت پذیرد و راهکارهایی ارائه شود.

فرسودگی شبکه های آب شرب، کمبود مخازن ذخیره آب، افت فشار آب شرب و کمبود اعتبارات، از جمله مسائل و مشکلات مربوط به حوزه آب و فاضلاب روستایی شهرستان بودند که در این نشست، مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان های اصفهان

بررسی مشکلات آب شرب روستاهای شهرستان های اصفهان