مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 خرداد 1396 ساعت 23:302017-06-08پزشكي

شمارش معکوس برای زنده ماندن 5 کودک/ یک درخواست از فیلم سازان


مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان با اشاره به آمار مرگ مغزی در کشور، از نیاز اورژانسی پنج کودک به پیوند عضو خبر داد و گفت: متاسفانه شاهدیم که دائما یک نفر از میان افرادی که نیازمند پیوند اورژانسی هستند، - فوت می کند و دوباره فرد دیگری با وضعیت خیلی اورژانسی به لیست اضافه می شود.

دکتر کتایون نجفی زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آمار مرگ مغزی در کشور، گفت: سالانه بین پنج تا هفت هزار نفر در ایران دچار مرگ مغزی می شوند و حدود 50 درصد این تعداد، یعنی به طور میانگین نزدیک به 3000 نفر از افراد مرگ مغزی، قابلیت اهدای عضو را دارند.

در عین حال هر فرد مرگ مغزی می تواند یک الی هشت ارگان را به بیماران اهدا کند و با این کار جان یک تا هشت نفر را نجات دهد.

به عبارت دیگر اگر به طور میانگین فرض کنیم از هر فرد مرگ مغزی سه ارگان برای بیماران پیوند می شود، یعنی می توان سالانه با اهدای 10 هزار ارگان، جان 10 هزار نفر از بیماران نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات داد.

وی افزود: از طرفی سالانه 800 تا 1000 نفر از افراد مرگ مغزی به مرحله اهدای عضو می رسند و 2000 نفر از این افراد با اعضای شان زیر خاک می روند.

حال اگر در نظر بگیریم که سه ارگان این افراد هم قابل استفاده است، یعنی در سال 6000 ارگان قابل پیوند، خاکسپاری می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شمارش معکوس برای زنده ماندن 5 کودک/ یک درخواست از فیلم سازان

شمارش معکوس برای زنده ماندن 5 کودک/ یک درخواست از فیلم سازان