مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1396 ساعت 08:402017-05-13سياسي

بیش از 19 هزار نفر در خراسان شمالی رای اولی هستند


رییس ستاد انتخابات خراسان شمالی از وجود 19 هزار و 556 رای اولی در استان خبرداد.

- محمد تقی ایرانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: در مجموع 647 هزار و شش نفر در استان واجد شرایط اخذ رای هستند که از این تعداد 19 هزار و 556 نفر را رای اولی ها تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه در مجموع 17 هزار نفر در سطح استان برپایی انتخابات را در ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بر عهده دارند، افزود: این افراد شامل اعضای شعب اخذ رای، بازرس، ناظر، نماینده فرماندار و محافظان صندوق های اخذ رای هستند.

ایرانی ادامه داد: از مجموع پنج هزار و 789 داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان، تاکنون 193 نفر انصراف داده و 86 نفر نیز رد صلاحیت شده اند.

وی با بیان اینکه پنج هزار و 204 نفر از نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تایید صلاحیت شده اند، افزود: از این تعداد 733 داوطلب در شهرها و چهار هزار و 471 نفر نیز در روستاها کاندیدای انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند.

ایرانی خاطرنشان کرد: در مجموع این تعداد از کاندیداهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برای تصدی دو هزار و 445 کرسی در سطح استان باید با یکدیگر به رقابت بپردازند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 19 هزار نفر در خراسان شمالی رای اولی هستند

بیش از 19 هزار نفر در خراسان شمالی رای اولی هستند