مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1396 ساعت 14:352017-05-08اقتصادي

خطر افزایش یارانه به روایت مرکز پژوهش های مجلس


دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس، امروز در گزارشی با عنوان «پول‏پاشی در اقتصاد: مبانی و آثار» با نگاهی به ادبیات این موضوع به ارزیابی و بررسی تأثیرات موارد مختلف پول پاشی احتمالی در بودجه دولت در شرایط فعلی اقتصاد ایران پرداخته است.

- دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس، امروز در گزارشی با عنوان پول‏پاشی در اقتصاد: مبانی و آثار با نگاهی به ادبیات این موضوع به ارزیابی و بررسی تأثیرات موارد مختلف پول پاشی احتمالی در بودجه دولت در شرایط فعلی اقتصاد ایران پرداخته است.

به گزارش ایسنا، دوات آنلاین نوشت: در این گزارش تصریح شده است که برخی دولت ها با وجود قیدوبندها به دلیل محدودیت منابع در اختیار، ممکن است به دلایل مختلف اقتصادی (افزایش تقاضای کل و خروج از رکود) یا اقتصاد سیاسی (انتخاباتی) تمایل داشته باشند خارج از محدوده ظرفیت مالی در دسترس، مخارج خود را افزایش دهند و کسری بودجه ایجاد کنند.

کسری بودجه ای که در این وضعیت ایجاد می شود معمولاً از راه های مختلفی تأمین می شود.

راه متداول، ایجاد بدهی است که در برخی کشورها، شیوه های دیگری مانند تأمین مالی مستقیم از بانک مرکزی، تغییر نرخ ارز و تغییر قیمت نهاده ها یا کالاهایی که تأمین کننده آن دولت است (مانند سوخت و حامل های انرژی) نیز به این روش ها اضافه می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر افزایش یارانه به روایت مرکز پژوهش های مجلس

خطر افزایش یارانه به روایت مرکز پژوهش های مجلس